INFORMACJA DLA KANDYDATÓW
ZOBACZ POWIĄZANE
Zobacz podobne
Kucharka
1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem;2. Dbanie o należytą jakość i smak posiłków;3. Właściwe porcjowanie i punktualne wydawanie posiłków;4. Przygotowywanie, oznakowanie i przechowywanie próbek posiłków;5. Przestrzeganie...
Kucharz
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe...
Kucharka
1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem;2. Dbanie o należytą jakość i smak posiłków;3. Właściwe porcjowanie i punktualne wydawanie posiłków;4. Przygotowywanie, oznakowanie i przechowywanie próbek posiłków;5. Przestrzeganie...
Aktualne ogłoszenia