INFORMACJA DLA KANDYDATÓW
ZOBACZ POWIĄZANE
Zobacz podobne
Kucharka
1. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem;2. Dbanie o należytą jakość i smak posiłków;3. Właściwe porcjowanie i punktualne wydawanie posiłków;4. Przygotowywanie, oznakowanie i przechowywanie próbek posiłków;5. Przestrzeganie...
Kucharz
przyrządzanie dań według menu, obróbka cieplna i wstępna produktów spożywczych, dbanie o estetykę podawanych potrwa, utrzymywanie czystości i porządku na stanoiwsku pracy, przestrzeganie zasad HACCP, BHP i sanitarnych, współpraca z zespołem kuchni i...
Pizzer
przygotowanie i wypiek pizzy, prace zwiazane z prowadzeniem pizzerii (przyjmowanie towaru, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, sprawdzanie stanu i jakości produktów) Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wykształcenie:...
Aktualne ogłoszenia